Sunday, July 13, 2014


Birthday presents for the ex-pats in your life


A Google search for the nearest WHATABURGER scared hell outta me. Saudi Arabia. So I clicked again and this time the answer was Birmingham or Tallahassee. That’s better, but not good enough.

So my sister put together a care package for Lyn Ellen’s birthday present. The mustard and ketchup were easy -- on sale at the groceries back in Texas.

It was the buns that posed the problem. For some reason, WHATABURGER no longer sells just buns. We were turned down last year in Oklahoma and the panhandle.

My sister’s secret?

She walked in, she asked for the manager, and then she cried.

And she walked out of the burger joint with four buns and overnighted them to us in N. Carolina. Lawd.

Next month, we’re talking brisket and pork chops from Coopers.

4 comments:

Ken Martin said...

Not the complete taste of Texas, but it'll have to do. Enjoy!

Anonymous said...

What a sad story. I think I'll venture down to Maudies for some cheese enchiladas and a Margarita.

George said...

Maudies? See if they can ship an order of the Tio Chon enchiladas. We got the Margaritas already.

Prado Metal Trần Nhôm said...

Khi có một loại thuốc mới ra đời thì những công dụng của nó chính là thứ chúng ta quan tâm đầu tiên chứ không phải là thành phần hay các thông tin nào khác. thuốc fucoidan , đối với fucoidan cũng hoàn toàn tương tự như vậy, tác dụng của thuốc fucoidan chính là thông tin mà nhiều người trên khắp thế giới tìm hiểu. Thuoc Fucoidan có tác dụng gì , công dụng chính được giới thiệu về sản phẩm này chính là việc nó kích thích các tế bào ung thư tiến hành quá trình tự diệt nhờ thế mà việc điều trị ung thư sẽ có chuyển biến tích cực hơn. Thuốc Fucoidan chữa ung thư ,một cách khác để nó hỗ trợ quá trình điều trị căn bệnh này đó là ngăn cản sự cung cấp dinh dưỡng cho các tế bào ác làm chúng bị tiêu diệt. thuốc Fucoidan cho người ung thư. Không chỉ thế, người dùng còn được cho biết là khả năng tăng cường hoạt động của hệ tiêu hóa sau khi sử dụng sản phẩm này. liều dùng thuốc Fucoidan , một công dụng khác mà chúng ta không sử dụng cũng có thể nhận biết được đó là việc đem đến làn da săn chắc, trắng mịn như những người dân hàn quốc nhật bản.

National Politics

News on Aging

Geriatric Medicine News

Senior Health Insurance News

Social Security & Medicare News

Posts From Other Geezer Blogs